Tel./faks +370 5 247 8447
S. Stanevičiaus g. 98, LT-07103 Vilnius
El. p. rastine@ateities.vilnius.lm.lt
Kraunasi...

KINGS INTERNATIONAL!

KINGS - tai tarptautinės organizacijos vykdomos anglų kalbos, matematikos ir lietuvių kalbos olimpiados, kurių tikslas skatinti 2–12 klasių moksleivių susidomėjimą mokomaisiais dalykais. 

 

2018 metų pavasario semestro nugalėtojai buvo pakviesti į olimpiados tarptautinį etapą ir turėjo galimybę varžytis dėl gabiausiųjų vardo. Dalyvavo ir Jūsų mokyklos atstovas.

 

Kovo 25 dieną į Lietuvą atvyko geriausių mokinių komanda iš Gruzijos, norėdama susirungti anglų kalbos žinių ringe kartu su sumaniausiais Lietuvos mokiniais! 3–10 klasių anglų kalbos olimpiados finalo laimėtojai iš Lietuvos ir Gruzijos turėjo galimybę susipažinti, pabendrauti, aptarti kultūrų skirtumus, pristatyti savo šalis ir visа tai daryti anglų kalba! Tačiau svarbiausias dienos akcentas buvo dalyvavimas tarptautinėje Lietuvos-Gruzijos anglų kalbos olimpiadoje!

 

Tarptautinės olimpiados metu kiekvienos klasės mokiniai varžėsi dėl 1–2 vietų. Pirmą vietą užėmusius moksleivius auksiniais diplomais bei sumaniausiųjų mokinių medaliais, o antrosios vietos nugalėtojus sidabriniais diplomais ir sumaniausiųjų mokinių medaliais apdovanojo KINGS Lietuva vadovė Patricija Kalkytė ir KINGS atstovai iš Gruzijos! Džiaugiamės, jog 6 klasės, 7 klasės, 8 klasės, 9 klasės ir 10 klasės Lietuvos moksleiviai iškovojo auksinius diplomus ir didžiuojamės būtent Jūsų mokyklos mokine Nika Chakimzianova, užėmusia II vietą!

 

Lietuvai atstovavusi komanda:

3 klasė – M. S. (II vieta) – VŠĮ „Saulės privati gimnazija“
4 klasė T. S. (II vieta) – UAB Karalienės Mortos mokykla
5 klasė Nika Chakimzianova (II vieta) – Vilniaus „Ateities“ mokykla
6 klasė R. J. (I vieta) – VŠĮ Vilniaus privati gimnazija
7 klasė B. M. (I vieta) – Vilniaus Antakalnio progimnazija
8 klasė A. K. (I vieta) – Trakų Vytauto Didžiojo gimnazija
9 klasė V. K. (I vieta) – Trakų Vytauto Didžiojo gimnazija
10 klasė A. D.​ (I vieta) – Vilniaus „Juventos“ gimnazija

 

Skatiname Jūsų mokyklą ir toliau aktyviai dalyvauti KINGS organizuojamuose konkursuose, todėl lauksime Jūsų mokyklos mokinių rudens semestro olimpiadose jau spalio mėnesį! Daugiau informacijos apie tikslias kito semestro olimpiadų datas skelbsime rugsėjo mėnesį KINGS internetiniame puslapyje!

 

KINGS LIETUVA Facebook puslapyje dalinamės nuotraukomis, kuriose galite išvysti mokinių emocijas susipažinimo, olimpiados vykdymo ir apdovanojimų metu!

 

Dėkojame Lietuvos tarptautinei anglų kalbos olimpiados komandai ir ypač Nikai Chakimzianovai už norą dalyvauti ir varžytis su kitos šalies mokiniais! Dalyvaukite KINGS olimpiadose ir Jūs ir galbūt būtent Jūsų bendruomenei nusišypsos proga atstovauti Lietuvą tarptautiniu lygmeniu!

 

KINGS komanda