Tel./faks +370 5 247 8447
S. Stanevičiaus g. 98, LT-07103 Vilnius
El. p. rastine@ateities.vilnius.lm.lt
Kraunasi...

Tai gyvuokite ilgai, dažnutės, mūsų „Ateities“ mokykloje!

Kovo 18 dieną mūsų mokyklos aktų salėje pasigirdo šimtai skambių vaikų balsų. Jau šeštą kartą (nuo 2011 metų) linksmosios dažnutės skamba mūsų svetingoje scenoje. Jaunieji artistai – ikimokyklinukai iš darželių ir pradinių klasių mokiniai iš Vilniaus ir Jašiūnų – džiugino visus savo artistiškumu, ryškiais kostiumais ir vokaliniu talentu. Dalyviai susidomėję stebėjo savo bendraamžių pasirodymus ir džiaugėsi jų sėkme. 

 

Žiuri – Vilniaus centro rusų folkloro direktorius Nikolaj Zacharov, Vilniaus B. Jonušo muzikos mokyklos folkloro dėstytojas Viktor Žabrov, Vilniaus miesto savivaldybės narė Romualda Poševeckaja, laikraščio „Obzor“ pirmininkas Anatolij Lozinskij, dailininkė, šeimos centro „Džiaugsmo planeta“ dėstytoja Liudmila Komarickaja – tinkamai įvertino kiekvieną komandą.

 

Visi mažieji artistai buvo apdovanoti diplomais ir prizu – paveikslėliu su Skomorocho atvaizdu – tradiciniu mūsų šventės simboliu.

 

Už milžinišką darbą dėkojame visiems pradinių klasių, muzikos ir choreografijos mokytojams, administracijai už pagalbą ir paramą, dailininkei Natalijai Riabčuk už emblemos sukūrimą ir paveikslėlius-prizus.

 

Tikimės, kad mūsų mokykloje dažnutės apsigyveno ilgam.

 

Iki susitikimo kitais metais!

 

Straipsniai apie renginį spaudoje: laikraštyje „Obzor“ ir naujienų portale „Baltnews.lt“

 

Festivalio „Linksmoji dažnutė“ akimirkos